HORA

Har inget internet hemma. ahh jag dör det är så jobbigt.
Just nu sitter jag iaf i skolan, har inte mycket att göra ska ner på stan senare och fixa lite sen ska jag på möte.
Ursh min dag började inte bra, är så j*vla ledsen, förbannad, irriterad och sur på en viss person. Förstår mig inte på dig, du är hemsk. Men nu ska jag inte bry mig om det, du är inte värd min energi.

I fredags var jag och Bianca ute tydligen, jag minns ingenting! Jag minns inte att vi åkte ner på stan, jag minns inte att vi var på stan, jag minns inte hur jag kom hem från stan. Haha och Bianca vet inte mycket mer hon heller.. Herre...
Lördags var lika med slappdag, jag gjorde inte mycket sov typ från lördag tills idag känns de som. .:S 
Aj det är dags att jobba, hare kanin.

Make a wishhh

LYON bedspread
110 CUSHIONFOREST candelabra

från Indiska

Lukten gör mig svag

God morgon.
Sitter i skolan just nu, har barnoch ungdomssjukvård. Sadia har ännu inte kommit men hon e påväg hehe.
Igår var jag och pappa och åt på thai thai, haha de va precis efter jag hade lagat soppa så ringde pappa och ba: har du ätit, ehh jo men kan alltid äta igen. Huuu va hemsk ja e.
Igårkväll kom iallafall Bianca förbi, hon drack öl och jag drack glögg. Vi satt och drömde oss iväg i våra tankar igår och planerade vår flytt till sthlm,  vi planerade typ middagar, hur de ska se ut i vår lägenhet, va vi ska göra för olika aktiviteter haha. Bianca är lätt min drömsambo.
Aj nu ska jag börja arbeta om blodsjukdomar. HIV- Later

omg

Hallå.
I fredags var jag och Bianca på munken och åt buffé, det var helt galet. Det fanns allt, ribbar, kycklingvingar, fläskfille, potatisgratiäng, pastasallad, potatissallad osv osv. Vi åt tills vi typ deckade pga matkoma, vi skulle egetnligen festa lite men vi köpa massa skit på torgkassen sen åkte vi hem och såg film.
Igår lagade jag mat, pasta med pesto, gröna oliver, sallad, baguette mm sen bjöd jag hit Bianca. Vi satt här typ hemma kvällen och åt.. 
Just nu står jag i köket och gör kyckling soppa också. Har säkert gått upp ett par kilo på den helgen. MUMSIT
Aj de här är ingen mat blogg, nu ska jag tillbaka till tvättstugan.

Why did I

Nu sitter jag här hemma själv, Sadia skulle hem och göra något.
Just nu mår jag pretty good. Det går upp och ner, day by day. Men jag börjar känna mig någolunda stadig igen, börjar hitta tillbaka till mig som varit borta så länge nu.
Att gå igenom en kris är svårt, alla kriser är svåra. Jag har haft det riktigt jobbigt de senaste 1,5 året och det är nu jag börjar känna mig redo att ta tag i mina känslor och bearbeta det som hänt. 
Livet är inte alltid en dans på rosor men man måste ha mål och vilja! Utan det kommer man ingenstans, jag gör det här för min egen skull, men också för att jag vill göra det för mamma och pappa. 
Jag känner verkligen att jag har viljan, jag är stark men ibland faller allt ihop. Som idag, när jag pratade med pappa i telefon och vi bestämde att vi skulle åka tillsammans till mamma imorgon. Efter samtalet kom tårarna och min hjärta började slå tusen slag i sekunden. Ibland räcker det med bara tanken på mamma och jag får svårt att andas, vet inte vart jag ska ta vägen och vill bara gråta. Jag känner att det skär i mitt hjärta, jag har inte bearbetat det här färdigt men jag håller på. Det tar tid men snart är jag där. 

2 time, bom

rambababa... Jahaja, idag har jag och Sadia varit i klinte på hassela och gjort intervjuer till vårat arbete. Var där hela förmiddagen sen åkte vi till stan. Nu sitter vi hemma hos mig med varsin data. Ovanligt. Hehe
Ikväll blir det kanske utgång, jag vet inte riktigt. Känner mig sjukt deppig idag, vet inte varför. Jobbigt är det iallafall. Nu la sig min kisse precis i mitt knä fifan va hon e fin.
Aja imorrn ska jag och pappa ut till mamma. Känns skönt och ha med pappa. <3
miss ya boo

Bring bring bring bring bring

Idag kom jag och Sadia försent igen, men idag var det typ bara 10 minuter alltså inte så farligt men de måste bli ett slut på de här försovandet. Sista året jöööh. TAGGA
På lunchen stack jag och Sadia hem och gjorde något kul sen kom vi tillbaka 10 min sent igen. Hehe.. Tur att det bara var skolråd.

Aja just nu sitter jag hemma med Sadias kisse älskling och min Villan, Villan är inte så glad på att hon är här, hon fräser och är riktigt surpuppig. Haha jag och Sadia som skulle göra bästa vänner av dom. Aja kanske går bra om ett tag. Villan är inte så intresserad av andra. Sådan matte sådan katt kanske?
Ikväll är det hemma hos mig som gäller, Sadia och Amanda kommer snart hit sen kommer kanske Corre och Lukas.

Nu tänker alla säkert "Moget att visa sitt bruna bajs finger.." Lugnt, jag tänker samma!

RSS 2.0